Over mij

5_thera_2Rosel Heim

De essentie van de verzorgingslijn van Rosel Heim is dat de werkzame stoffen in de producten, identiek zijn aan de stoffen in onze eigen huid. De huid ‘herkent’ deze stoffen met als resultaat dat ze ze probleemloos opneemt en verwerkt.

We gaan ervan uit dat ons lichaam en dus ook onze huid, zichzelf kan herstellen en kan stralen. We moeten ons er niet teveel mee bemoeien. Wel af en toe een handje helpen.. Maar dit met milde, mooie producten en met respect voor onze huid.

Door goed te kijken naar hoe onze huid zich gedraagt en door op de hoogte te zijn van het doorlopend wetenschappelijk onderzoek, gedaan door de familie Heim, streven de vakvrouwen van Rosel Heim altijd naar de hoogste kwaliteit in hun huidverzorging.

 

 

 

etherische olie plaatje siteEtherische olie

Etherische olie (ook essentiële olie genoemd) is een geschenk uit de natuur. Herstellend, beschermend, rustgevend en regenererend.

Moderne onderzoeken tonen aan dat essentiële oliën bij aromatisch gebruik of bij plaatselijk opbrengen een rustgevende, evenwichtige, reinigende, verjongende en energieke werking op lichaam en geest kunnen hebben.

Vanwege de natuurlijke moleculaire samenstelling zijn etherische oliën veilig voor de huid en worden ze gemakkelijk door de huid opgenomen.

De oliën nemen een belangrijke plaats in in mijn behandelingen. Gebruik stem ik af op de persoon die in mijn behandelstoel ligt.

Zo wordt elke behandeling persoonlijk..